Партнорство с нас

Станете наш доставчик

Ако сте производител, вносител или търговец на едро и вашите стоки са подходящи за нашия магазин, свържете се с нас. Очакваме Вашите оферти.

Станете наш дистрибутор.

Ако нашите стоки ви допадат и имате търговска нагласа, Вие можете да се включите в нашата партньорска програма за дистрибутори. Партньорската програма за дистрибутори на БАЗАР ПОПОВ е безплатна и позволява на членовете й да печелят от продажбите, генерирани през техни партньорски връзки. Поставени в техни Интернет страници, форуми и други, рекламиращи БАЗАР ПОПОВ или конкретен продукт в магазина, тези връзки носят на участника в програмата комисиона всеки път, когато даден клиент, дошъл от такава връзка, осъществи покупка от магазина. Партньорската комисионна е в размер на 5%. За повече информация се свържете с нас.

Рекламирайте при нас

Вашата реклама може да бъде поместена на страниците на БАЗАР ПОПОВ. Рекламата в нашият интернет магазин се разпространява с няколко десетки хиляди импресии на месец, като броят им непрекъснато ще расте с разрастването на магазина. Резервирайте си рекламно каре от рано, тъй като рекламните площи са ограничени. За повече информация се свържете с нас.

 

Работи на OpenCart
Обслужва се от popovbg.eu
bazar.popovbg.eu © 2018

Store development and management by popovbg.eu